ΓΝΩΜΗ



"ΣΤΕΡΓΕΙ ΓΑΡ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΚΩΝ ΕΠΩΝ"
ΣΟΦΟΚΛΗΣ

"Διότι κανένας δεν αγαπά τον αγγελιοφόρο των κακών γεγονότων"
(απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Nότα Κυμοθόη "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ" 2009



                                                                                                                           
                                                         (φωτογραφία Νότα Κυμοθόη "οι αμαρυλίδες μου 2009")

Νότα Κυμοθόη"ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ" 2009

ComeLuckyGoHappy

Είμαστε Κοινωνοί της Θείας Αγάπης Του! Αλλά αυτό για να το κατανοήσει ο σημερινός άνθρωπος θέλει απλά να δεχτεί αυτό οπού είναι. Σώμα και Πνεύμα! Το σώμα εύκολα κατανοείται. Τα μάτια βλέπουν, τα χέρια πιάνουν και ως ο άπιστος Θωμάς, επιβεβαιώνουν αυτό οπού είναι. Δηλαδή σάρκα, ζουμιά, κόκαλα κι αυτό όλο σαν σύνολο είναι μια ομορφιά οπού κινείται, κάθεται, εργάζεται, χαίρεται! Το Πνεύμα, πως κατανοείται; Εδώ οι άνθρωποι δυσκολεύονται! Η δυσκολία είναι ότι δεν γνωρίζουν; Η δυσκολία είναι ότι φοβούνται! Η δυσκολία είναι αυτό οπού δεν φαίνεται! Το Πνεύμα είναι αόρατο;

Χθες βράδυ, σε τηλεοπτική εκπομπή είχαν φέρει έναν ταχυδακτυλουργό-πνευματιστή(;) να μιλήσει για τις ψυχές! Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι ανήσυχοι είχαν παρευρεθεί κι άλλοι που ξέρουν περισσότερα... Γιατί; Για την ακροαματικότητα!.. Σήμερα, είναι Κυριακή και 1η του μήνα Νοεμβρίου. Εορτή του οσίου Δαυίδ και των Αγίων ΑναργύρωνΟ όσιος Δαυίδ εξ Ευβοίας παρουσιάζεται σήμερα μέσα στους δρόμους και πολλοί τον έχουν δει!.. Οι Άγιοι Ανάργυροι, ιατροί - θεραπευτές παρουσιάζονται ακόμα και σήμερα σε πολλούς ανθρώπους γιατί υπάρχει λόγος!..

Όταν ο Ιωάννης ο Θεολόγος γράφει:
"ο Λόγος σαρξ εγένετο"! Δηλαδή, εννοεί πως ο Λόγος Θεού έγινε σάρκα, σαρκώθηκε άνθρωπος από Λόγο Θεού= Υπόσχεση Θεού= Λογική Θεού!..


Ο άνθρωπος Εμμανουήλ Ιησούς Χριστός, αποτελεί Θεογενή Προέλευση κι είναι ο Θεός των ανθρώπων για να θυμίσει ο ερχομός Του την θεία (θεϊκή) μας προέλευση, την οποία είχαν στις ημέρες Του λησμονήσει!

"Τούτον τον Ιησούν ανέστησεν ο Θεός" κηρύττει ο απόστολος Πέτρος στη Ρώμη!

Το σώμα του Ιησού ήταν Φως και ως Φως δεν λιώνει στο χώμα!


Αλλά μήτε ο λόγος Του λιώνει κι αυτός είναι άκτιστο Φως! Είναι τόσο ισχυρή όλη η Διδασκαλία του Ιησού Χριστού Αυτό το Φως είναι:

η Ανάστασή Του
η Ανάληψή του
η Μεταμόρφωσή του
η Πεντηκοστή Του= Επιφοίτηση Αποστόλων
η Θεία Κοινωνία Του

"Σώμα και αίμα Ιησού" που κοινωνούν οι πιστοί σε κάθε λειτουργική ευχαριστιακή σύναξη την Κυριακή και στις εορτές της Χριστιανοσύνης. Είναι μια συμμετοχή δίχως χρήματα,
δίχως δέσμευση καμία όπου τα μέλη=χριστιανοί συμμετέχουν στην ένωσή τους με το Θεό!
"Υμείς δε εστέ σώμα Χριστού και μέλη εκ μέρους"

Εκείνος οπού μας ενώνει είναι ο ίδιος ο Ιησούς. Μας ενώνει μαζί του με το Φως Του! Γινόμαστε σώμα Του δηλαδή Φως δικό Του! Αυτό εξηγεί και ο Μέγας Βασίλειος! Η συμμετοχή μας είναι η πίστη μας, η αγνότητά μας, η εξομολόγησής μας σε αυτόν.Συμμετέχουμε στη χάρη των  μυστήριων και κατανοούμε τα ΜΥΣΤΉΡΙΑ μέσω των οποίων φωτιζόμαστε κι αγιαζόμαστε!
Αλλά τι είναι τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ; Αυτά υπήρχαν από αρχαιοτάτων χρόνων κι ήταν για ελάχιστους Μυημένους...Ήταν για όσους γνώριζαν την αλήθεια για τη θεϊκή τους υπόσταση και προέλευση, τότε. Με την έλευση του Ιησού Χριστού, δόθηκε δια του στόματός του η αλήθεια ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ και έλεγε καθαρά πως ο ίδιος μόνον γνωρίζει να μιλήσει για τον Πατέρα Θεό, γιατί προέρχεται από Αυτόν. Ο ίδιος δε, έλεγε πως είναι Φως εκ Φωτός!!!
Δηλαδή έλεγε ξεκάθαρα πως ο Θεός είναι Φως και πως ο ίδιος προέρχεται από αυτό το Φως κι ο ίδιος είναι Φως!..

Σήμερα, όπως και τότε, οι άνθρωποι απέχουν από την αλήθεια Θεού! Δεν μπορούν να κατανοήσουν την αλήθεια του Φωτός με τα γήινα μάτια τους τα οποία στρέφουν μόνο στα εξωτερικά κι ελάχιστοι στρέφουν εσωτερικά-πνευματικά στο Φως οπού είναι ο άνθρωπος, δηλαδή η αθάνατη θεϊκή ψυχή του. Ο άνθρωπος προέρχεται εκ του Φωτός Θεού κι ο Ιησούς Χριστός έδωσε πάλι την Ευλογία του Φωτός Θεού  την 50ή ημέρα!!!

Γι΄αυτό λοιπόν το Αεί Ο Φως όπου είναι ο Θεός Παντού για όλη την  Δημιουργία, ας ευχαριστήσουμε κι ας δοξάσουμε το Θεό του Φωτός, αυτόν οπού φανέρωσε ο Ιησούς Χριστός, το Αεί Ο Πνεύμα!!!

Ο Ιησούς Χριστός μας προσφέρει Χάρη=Δώρα, κι αυτά είναι όλα τα χαρίσματα του Αεί Ου (Αγίου) Πνεύματος! Αυτά δε είναι: 
.Διδακτικό Χάρισμα
.Καλλιτεχνικό Χάρισμα
.Θαυματουργικό Χάρισμα
.Θεραπευτικό Χάρισμα
.Πνευματικής Αντίληψης Χάρισμα
.Προφητικό Χάρισμα
.Κατηχήσεως-Αποστολικό Χάρισμα
.Κατανοήσεως των Ανθρώπων Χάρισμα
.Αγάπης και Ευλογίας Χάρισμα
.Αφθονίας Χάρισμα
.Δημιουργίας Χάρισμα
.Ελευθερίας Χάρισμα

Η Θεία Αγάπη του Ιησού και όσων μαρτύρησαν Ιησού Χριστό, έγιναν αθάνατοι γιατί αθάνατη είναι η ψυχή και το Φως Θεού κι ονομάστηκαν Αεί Οι (Άγιοι)=Αιώνια Αυτοί κι αποτελούν για το χώρο των όσων πιστεύουν στην αιωνιότητα αναφορά, όπως και οι ψυχές όλων όσων γνωρίζουμε κι έχουν φύγει κι είναι η μνήμη τους Ευλογία αστείρευτη!
Αυτό είναι το ιερό και Θείο Πνεύμα Θεού! Πως η ψυχή, δηλαδή Το Πνεύμα Υπάρχει Παντού!

Οι εν ζωή άνθρωποι δεν κατανοούν το Πνεύμα οπού είναι. Κι εννοώ τη Θεϊκή Ψυχή οπού είναι.
Αφού δεν κατανοούν τη Θεϊκή Πνοή οπού είναι, τότε...Πως μπορούν να κατανοούν τα "αόρατα";
Εννοώ,.. τις ψυχές των θανόντων συγγενών τους!

Ας συγχωρέσουν τις ψυχές των θανόντων κι ας μνημονεύουν αυτές τις ψυχές, γιατί είναι ζωντανές σε άλλο επίπεδο κι ας δεχθούν Θεό κι ας προσκυνήσουν Θεό γιατί η εποχή οπού ζούμε είναι...μια εποχή μεγάλων αλλαγών κι όσοι δεν κατανοούν αυτές τις αλλαγές την ονομάζουν...εποχή "σκοτεινή".

Τίποτα δεν είναι σκοτεινό ενώπιον της αλήθειας του Φωτός, γιατί το Φως δεν έχει σκιά καμιά!!!

Ο Ιωάννης ο Θεολόγος (ονομάστηκε έτσι από τον Ιησού) γιατί κατανοούσε τον Θεού Λόγο κι επειδή γράμματα εκείνη την εποχή κι έγραφε, κρατούσε δηλαδή σημειώσεις το λόγο Θεού, αυτά δηλαδή που δίδασκε ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος δεν έγραψε ο ίδιος τίποτα! Οι μαθητές του τα έγραψαν...

Ο Ιωάννης ονομαζόμενος Θεολόγος, είναι ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού και τόσο πολύ τον εκτιμούσε και τον αγαπούσε, που του ανάθεσε το ρόλο του "Υιού" της Μητέρας Του...
Αλλά ήταν και ο μόνος που δεν φοβόταν κι ήταν κοντά Του μέχρι τη Σταύρωση πλάι στην πονεμένη Του μάνα, την Παναγία αυτή Μητέρα που ενώ κατανοούσε τη φωτεινή πλευρά του Υιού της Εμμανουήλ Ιησού Χριστού, η σάρκα της πονούσε το σπλάγχνον που βγήκε από το δικό της κορμί κι αγνό σώμα, το τόσο πονεμένο, εκείνη τη σκοτεινή εποχή, των πολύ μεγάλων αλλαγών. Μια εποχή, οπού έγινε η μεγαλύτερη αλλαγή έως τότε...

Ο Ιωάννης ο Θεολόγος τόλμησε κι έγραψε την όλη αλήθεια επειδή γνώριζε τον Ιησού Χριστό πολύ καλά και γιαυτό διέδωσε το Λόγο Του κι έχει η γραφή του, όλη τη μαρτυρία για να την πει.
Κοντά στον Ιησού ήταν πάντα η μητέρα Του Μαρία και η Μαρία η Μαγδαληνή! Μια γυναίκα η οποία από τον μισογυνισμό εκείνης της εποχής κι αργότερα αγνοήθηκε...Όμως η Μαρία η Μαγδαληνή, ήταν η πιο αγαπημένη γυναίκα μετά τη Μαρία Μητέρα Του Ιησού Χριστού και κρατούσε κι αυτή, όπως ο Ιωάννης όλη τη μαρτυρία Του κι όλη την αλήθεια του Ιησού Χριστού. Αλλά ο Λόγος των γυναικών εκείνη την εποχή, όπως ακόμα και στις ημέρες μας, σπάνια ακούγεται κι υπολογίζεται. Πόσο μάλλον εκείνη τη σκοτεινή εποχή των μεγάλων αλλαγών , όπου στην περιοχή που έζησε η Μαρία η Μαγδαληνή επικρατούσε αφ΄ ενός η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με τη στρατιωτική της δύναμη κι αφ΄ ετέρου το εβραϊκό Ιερατείο που συνεργαζόταν με τη στρατιωτική δύναμη των Ρωμαίων και του Αυτοκράτορα της Ρώμης. 
Η Μαρία η Μαγδαληνή που αγαπούσε πολύ το Χριστό ήταν συνεχώς κοντά του και κοντά στη μητέρα του Μαρία την Παναγία μας και κοντά στον αγαπημένο του μαθητή Ιωάννη Θεολόγο κι έφυγε από την περιοχή, μετά από την Κοίμηση της Μαρίας Θεοτόκου, δίδαξε το Λόγο του Χριστού, ενώ η ίδια κρατούσε μαζί της "αντικείμενα" που είχε ο Χριστός, όπως το "Αγιο Δισκοπότηρο" το οποίο άφησε στα χέρια του Επισκόπου Λαζάρου, στη Λάρνακα, αργότερα που ξέσπασαν διωγμοί κατά των χριστιανών, κλήθηκε από τον Ιωάννη και πήγε στην Έφεσο, όπου ήταν η εκκλησία που είχε ιδρύσει ο Απόστολος Παύλος κι εκεί μαζί με τον Ιωάννη το Θεολόγο παρέμεινε ως το τέλος της ζωής της, όπου και κοιμήθηκε εκεί.
Η Μαρία η Μαγδαληνή δεν είχε τη μόρφωση που είχε ο Ιωάννης ο Θεολόγος, αλλά μετά την 5οή και την Ευλογία του Αεί Ου Πνεύματος άρχισε να διδάσκει και η ίδια το Λόγο του Ιησού Χριστού και όλη την αλήθεια για το Φως εκ Φωτός!.. Έγραψε και η ίδια Ευαγγέλιο, ως Απόστολος του Χριστού το οποίο δεν συμπεριέλαβαν μαζί με τα άλλα, όπως δεν συμπεριέλαβαν μήτε το Ευαγγέλιο του Αποστόλου Φίλιππου, γιατί αναφέρει, πως η Μαρία η Μαγδαληνή...
"[...] Μαρία λεγόταν η αδελφή του και η μητέρα του και η σύζυγος του",
"Η σύζυγος του ήταν η Μαρία η Μαγδαληνή. Ο Ιησούς την αγάπησε πολύ [...]", και
"Την αγαπούσε περισσότερο από όλους τους άλλους μαθητές και την φιλούσε συχνά στο στόμα"
Εκείνη την εποχή, προσπαθούσαν επί σειρά 600 ετών να επικυρώσουν με τις Οικουμενικές Συνόδους των Επισκόπων πως η Μαρία η Μητέρα του Χριστού ήταν Θεοτόκος, δηλαδή πως γέννησε Θεό  και παραμερίστηκε ο ρόλος της Μαρίας Μαγδαληνής, διότι δεν μπορούσε ένας Θεός να έχει αγαπημένη σύζυγο...Δεν μπορούσε να το χωρέσει μήτε ο νους τους, μήτε το μυαλό τους και δεν θα είχε κύρος η Νέα Θρησκεία που ίδρυσαν με το Δόγμα Χριστιάν- ισμός. Ο Απόστολος Φίλιππος αναφέρει πως ο Χριστός είχε κοντά του πάντα τη Μαρία, μητέρα, αδερφή και σύζυγο!..
Δέκα χρόνια (85-95 μ.Χ.) ο Ιωάννης έγραφε το ιερό Ευαγγέλιο του. Στην Πάτμο, εξορισθής (95 μ.Χ.) από τον αυτοκράτορα Δομιτιανό, έγραψε την Αποκάλυψη καθ΄υπαγόρευση του Αγίου Πνεύματος Ιησού. Αυτό το Άγιο Πνεύμα που δεν μπορεί να κατανοήσει ο κόσμος που δεν πιστεύει! Αλλά είναι Παντού!..Είναι το Πνεύμα Χριστού Ανθρώπου οπού ως ανθρώπινη σάρκα θυσιάστηκε για τον άνθρωπο καλό ή κακό για να τον λυτρώσει και να τον κάνει αθάνατο. Η αθανασία ανήκει στην θεϊκή ψυχή οπού έχει μέσα του ο άνθρωπος την οποία δεν μπορεί μήτε να δει, μήτε να καταλάβει αν δεν αποκτήσει όσο είναι στη γη, το "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" των αρχαίων Ελλήνων ή αυτό οπού είπε ο Χριστός ως άνθρωπος σε ανθρώπους :"Εγώ ειμί το Α και το Ω", αλλά δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα οι άνθρωποι...
Στα τελευταία του ο Ιωάννης ο Θεολόγος, επειδή δεν μπορούσε να διδάξει, επαναλάμβανε  συνέχεια: "Τεκνία, αγαπάτε αλλήλους"!!! Μια εντολή, που άφησε ο Ιησούς Χριστός, την εντολή της Αγάπης: "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"!!!

Και γράφει ο Ιωάννης ο Θεολόγος αρχίζοντας έτσι, το Ευαγγέλιο του..
"Εν αρχή ην ο Λόγος/Στην αρχή υπήρχε ο Λόγος=Λογική Θεού=Νούς Θεού
και ο Λόγος ην προς τον Θεόν/και η Λογική ήταν προς το Θεό
και Θεός ην ο Λόγος./και Θεός ήταν η Λογική
Ούτος ην εν αρχή προς τον Θεόν/Αυτός ο Λόγος στην αρχή ήταν ενωμένος με το Θεό
πάντα δι' αυτού εγένετο/όλα γίνονταν από αυτόν το Θεό
και χωρίς αυτού/και δίχως τη θέλησή Του
εγένετο ουδέ εν ο γέγονεν./τίποτα δεν γινόταν απ΄όσα γίνονταν
Εν αυτώ ζωή ην/Σε αυτόν είναι η ζωή
και η ζωή ην το Φως των ανθρώπων/και η ζωή είναι το Φως των ανθρώπων
και το Φως εν τη σκοτία φαίνει/και το Φως στο σκοτάδι φαίνεται
και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν./και το σκοτάδι το Φως δεν αφάνισε.
Εγένετο άνθρωπος απεσταλμένος παρά Θεού/Έγινε άνθρωπος απεσταλμένος Θεού
όνομα αυτώ Ιωάννης/ονομαζόμενος Ιωάννης
Ούτος ήλθεν εις μαρτυρίαν/αυτός ήρθε για να έχει τη μαρτυρία
ίνα μαρτυρήσει περί του Φωτός/ για να μαρτυρήσει για το Φως
ίνα πάντες πιστεύσωσι δι' αυτού/για να πιστέψουν όλοι από αυτόν
ουκ ην εκείνος το Φως/δεν είναι εκείνος το Φως
αλλ' ίνα μαρτυρήσει περι του Φωτός/αλλά για να μαρτυρήσει για το Φως
Ήν δε το Φως το αληθινόν/Είναι δε το Φως το αληθινό
ο φωτίζει πάντα άνθρωπον/που φωτίζει κάθε άνθρωπο
ερχόμενον εις τον κόσμον/που έρχεται στο κόσμο
εν τω κόσμω ήν/στον κόσμο είναι
και ο κόσμος δι΄Αυτού εγένετο/και ο κόσμος με Αυτό έγινε
και ο κόσμος Αυτόν ουκ έγνω/και ο κόσμος Αυτόν δεν γνωρίζει.
Εις τα ίδια ήλθε/στα ίδια ήρθε
και οι ίδιοι Αυτόν ου παρέλαβον/και οι ίδιοι Αυτόν δεν παραδέχτηκαν
όσοι δε έλαβον Αυτόν/όσοι δε παραδέχτηκαν Αυτόν
έδωκεν αυτοίς εξουσίαν/έδωσε σε αυτούς εξουσία και δικαίωμα
τέκνα Θεού γενέσθαι/παιδιά Θεού να γίνουν
τοις πιστεύουσιν εις το όνομα Αυτού/όσοι πίστεψαν στο όνομα Αυτού
οι ουκ εξ αιμάτων/αυτοί δεν ήταν από θυσιαστήρια αιμάτων
ουδέ εκ θελήματος σαρκός/ούτε ήταν από έλξη σαρκός
ουδέ εκ θελήματος ανδρός/ούτε από έλξη άντρα
αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν/αλλά από Θεό γεννήθηκαν
Και ο Λόγος σάρξ εγένετο/και ο Λόγος (Λογική Θεού) σάρκα έγινε
και εσκήνωσεν εν ημίν/και έμεινε σε μας
και εθεασσάμεθα την δόξαν Αυτού/ και χαιρόμαστε τη δόξα Αυτού
Δόξαν ως μονογενούς παρά Πατρός/Δόξαν ως μονογενούς από Πατέρα
πλήρης χάριτος και αληθείας/με πλήρη χάρη και αλήθεια
Ιωάννης μαρτυρεί περί αυτού/Ο Ιωάννης μαρτυρεί γι' αυτόν
και κέκραγε λέγων/ και φωνάζει δημοσίως λέγων
Ούτος ην ον είπον/Αυτός είναι για τον οποίο είπα
ο οπίσω μου ερχόμενος/που έρχεται από τη μαρτυρία μου
έμπροσθέν μου γέγονεν/προϋπήρχε πριν από εμένα
ότι πρώτος μου ην/διότι πριν από εμένα υπήρχε
και εκ του πληρώματος Αυτού/και από την πληρότητα Αυτού
ημείς πάντες ελάβομεν/όλοι εμείς λάβαμε
και Χάριν αντί χάριτος/Δωρεά Πνεύματος αντί δωρεάς
ότι ο νόμος δια Μωησέως εδόθη/ διότι ο νόμος από τον Μωησή δόθηκε
η Χάρις και η αλήθεια/ η Δωρεά και η αλήθεια
δια Ιησού Χριστού εγένετο/από τον Ιησού Χριστό δημιουργήθηκε
Θεόν ουδείς εώρακε πώποτε/Θεό κανένας δεν είδε ποτέ
ο μονογενής Υιός/ο μονογενής Υιός
ο ων εις τον Κόλπον του Πατρός/ο οποίος βρισκόταν στον Χώρο του Πατέρα
Εκείνος εξηγήσατο/Εκείνος εξήγησε!
( απόδοση από τη Νότα Κυμοθόη)


...Η Θεία Αγάπη είναι η Χάρη του Θεού που μας ενώνει Μυστικά Μαζί Του! Είναι μόνιμη Χάρη, αναλλοίωτη και συνεχής! Η Αγάπη Του Ιησού δεν είναι αλαζονική, δεν έχει δισταγμό κανένα για τίποτα, δεν είναι Αγάπη συμφέροντος ή ζήλειας. Η Αγάπη του Ιησού έχει Αλήθεια και δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Προσφέρει καλοσύνη και δεν αδικεί ποτέ!
Αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι αγάπη!
Πόσοι μπορούν να κατανοήσουν την αγάπη δίχως συμφέρον;

Καλημέρα σε όσους έχουν την αλήθεια και σε όσους μπορούν να μας κοιτάξουν στα μάτια!
Όχι μέσα στην υποκρισία τους και στα δικά τους ψέμματα, αλλά με ταπεινοφροσύνη μέσα σε αυτό οπού... Εκείνος βλέπει και γνωρίζει για εσάς όλους!
Γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ!

...κι ας είναι κάποιοι ή κάποιες ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ/ΕΣ...

Αν γυρέψουν την όλη αλήθεια Του με πίστη, θα τους φανερωθεί η πλάνη τους και θα κατανοήσουν τα λάθη τους, διότι το Φως του Θεού δεν έχει καμιά σκιά και είναι Αιώνιο και Άφθαρτο!..

Καλό κι Ευλογημένο Μήνα!


Νότα Κυμοθόη
Με αγάπη για την Αγάπη
και αγάπη για το Φως της Αγάπης!
(αν αναρτηθεί να αναρτηθεί ως έχει)

ComeLuckyGoHappy!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ!
e-mail: kimothoinota@gmail.com
copyright: Νότα Κυμοθόη


Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Νότα Κυμοθόη "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ"© Νότα Κυμοθόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: