ΓΝΩΜΗ



"ΣΤΕΡΓΕΙ ΓΑΡ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΚΩΝ ΕΠΩΝ"
ΣΟΦΟΚΛΗΣ

"Διότι κανένας δεν αγαπά τον αγγελιοφόρο των κακών γεγονότων"
(απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Δοκίμια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Νότα Κυμοθόη "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Δοκίμια
Παρουσίαση βιβλίου
Με επιτυχία παρουσιάστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017, στην Govedarou Art Gallery, στη Θεσσαλονίκη, το βιβλίο μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Δοκίμια, εκδόσεις "Οι Αινιάνες". 

Άνοιξε την εκδήλωση η οικοδεσπότισσα Νατάσα Γκοβεδάρου, προλόγισε και μίλησε ο Αλέκος Δαφνομήλης Πρόεδρος Συγγραφέων Β. Ελλάδος κι Αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 Παρουσίασε με ωραίο φιλοσοφημένο λόγο η Κατερίνα Γιαννακοπούλου και στη συνέχεια έλαβε το λόγο η συγγραφέας του βιβλίου, Νότα Κυμοθόη, μιλώντας γι΄αυτό και συζητώντας με τους παρευρισκόμενους. 
Το βιβλίο περιέχει μια σειρά από Δοκίμια φιλοσοφικού και κοινωνικού περιεχομένου σε γλώσσα απλή και κατανοητή, για θέματα καθημερινά, φιλοσοφημένα με τη σκέψη της Νότας Κυμοθόη.
Ένα βιβλίο γνώσης, που διαβάζεται από μαθητές Λυκείου και πάνω, διδάσκοντας, τέρποντας και δημιουργώντας ερεθίσματα για έρευνα σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και πρόοδο του καθενός, την Ελλάδα, την ελληνική γλώσσα, τη θρησκεία, τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και δίνει κλειδιά για μυστικά κρυμμένα, οπού ήταν για Μύστες μόνο...
Το ευγενές και υψηλού επιπέδου ακροατήριο, αγκάλιασε με αγάπη τη συγγραφέα. Από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, διακρίνονται ο κ. Καζάζης, ο κ. Δεληβογιατζής, ο κ. Στυλιανίδης, η κ. Δημητρίου...
Η Νότα Κυμοθόη ευχαριστώντας τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, κλήρωσε το βιβλίο οπού κρατούσε, το οποίο κέρδισε ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Πρόεδρος των εκδοτών Β. Ελλάδος. Στη φωτογραφία η Νότα Κυμοθόη, υπογράφει το βιβλίο της που πρόσφερε εγκάρδια.

© Nότα Κυμοθόη2017Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές