ΓΝΩΜΗ



"ΣΤΕΡΓΕΙ ΓΑΡ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΚΩΝ ΕΠΩΝ"
ΣΟΦΟΚΛΗΣ

"Διότι κανένας δεν αγαπά τον αγγελιοφόρο των κακών γεγονότων"
(απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

                                                 φωτογραφία Νότα Κυμοθόη©Νότα Κυμοθόη

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


 ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!..

{ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΣΥ, ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟ ΝΟΥ και ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, Σε παρακαλώ... Ας φέρουν οι Δυνάμεις του Πανίερου Αγνού και Παναγίου Φωτός Σου,  θεία και ιερή φώτιση στο ανθρώπινο γένος.

Ας απλωθεί παντού το Πνεύμα της Ειρήνης Σου, της Αρμονίας Σου, της Αγάπης Σου, της Ενότητάς Σου.

Είθε να συναντηθούν εν μέσω ειρήνης παντού οι άνθρωποι καλής θέλησης με ένα πνεύμα θετικής συνεργασίας για το καλό τους και το καλό όλων των ανθρώπων.

Ας συνοδεύει η Όλη Ιερή και Άγια Θεία Σου Δύναμη τις προσπάθειες των φωτισμένων και όλων των ειρηνοποιών ανθρώπων και όλων όσων ταπεινά και μέσα σε πλήρη φώτιση υπηρετούν το καλό και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων κι ας φωτίσει όλες τις σκοτεινές σκέψεις των πονεμένων και πληγωμένων ανθρώπων κι όλων όσων από φόβο μισούν και καταστρέφουν, ξεμπλοκάροντας νου, καρδιά κι εμμονές τους. Δώσε τους Θεέ μου ηρεμία και αγάπη σε νου και καρδιά. Ας γίνει τώρα με τη δική Σου θέληση!..

Είθε η συγχώρεση απ’ όλους τους ανθρώπους να είναι ο βασικός τόνος αυτή την εποχή. Ας λάβουν δωρεάν κι ας δώσουν δωρεάν συγχώρεση ο ένας στον άλλον κι ας πράξουν θεϊκά έργα Αγάπης, για όλους αρεστά στην Μια και Μοναδική Αγάπης Θεϊκή Σου Φύση! 

Ας γίνει τώρα κι ας θυμηθεί ο καθένας το λόγο που είναι και υπάρχει επάνω στη γη αυτήν την εποχή της μεγάλης αλλαγής κι ας αναλάβει ο καθένας κι όλοι μαζί ενωμένοι το έργο, οπού είναι ευλογημένο από Εσένα και Δοσμένο από Εσένα αιώνιας Αγάπης κι Ενότητας, με την δική σου αιώνια εντολή "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"}

Αυτή είναι μια καθαρή επίκληση που μπορεί να γίνει όποια ώρα επιθυμεί ο καθένας. Η καλύτερη ώρα είναι το πρωί και το βράδυ, όταν η πλάση είναι ήσυχη (κοιμούνται). Αποτελεί ισχυρό κραδασμό και επειδή γίνεται από τα συνειδητοποιημένα φωτισμένα όντα, όποια φίλη ή όποιος φίλος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και το σύνολο των ανθρώπων, ας το κάνει. Αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών ο καθένας γυρεύει να βρει τον δρόμο του.

Με Φως και Αγάπη
Νότα Κυμοθόη

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

© Νότα Κυμοθόη