ΓΝΩΜΗ



"ΣΤΕΡΓΕΙ ΓΑΡ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΚΩΝ ΕΠΩΝ"
ΣΟΦΟΚΛΗΣ

"Διότι κανένας δεν αγαπά τον αγγελιοφόρο των κακών γεγονότων"
(απόδοση Νότα Κυμοθόη)

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΔΟΚΙΜΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ "Ο ΠΑΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ"

                             εικόνα:Έργο Ζωγραφικής της Νότας Κυμοθόη© Νότα ΚυμοθόηΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


ΔΟΚΙΜΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ
"Ο ΠΑΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ"

Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi
Ο άνθρωπος Θεός ή Θεάνθρωπος, όπως έχει καθιερωθεί ο "παις" Εμμανουήλ (όνομα που δόθηκε στην μητέρα του Μαρία με παραγγελιά του Θεού Πατέρα Του δια στόματος Αρχαγγέλου Γαβριήλ)! Στην πορεία, έλαβε το όνομα Ιησούς από την ιδιότητά του να θεραπεύει και επειδή η ελληνική γλώσσα μιλιόταν στην περιοχή η λέξη Ιησούς, είναι από την ελληνική "ίασις"=θεραπεία. Στη συνέχεια οι ίδιοι οι Έλληνες, οι οποίοι συνειδητοποίησαν το ιερό του έργο, αυτό του "Φως= Ιησούς εκ Φωτός=Ελληνικό Πνεύμα" του έδωσαν τον τίτλο Χριστός=Χρισμένος να το διασώσει! Κι αυτό έγινε έως σήμερα! Όλη η δόξα του ελληνικού πνεύματος είναι με΄σα σε όλη τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Το κατά παραγγελία Θεού Πατέρα μέσω του Αραγγέλου Γαβριήλ όνομά του "Εμμανουήλ" έχει σχεδόν μείνει άγνωστο σε πολλούς, καθώς επικράτησε το Ιησούς Χριστός! Ποιος ήταν αλήθεια; 
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΜΑΡΙΑΣ: 8 π.Χ ή 2 π.Χ έως 29 μ. Χ. ή 36 μ. Χ. λένε τα ιστορικά συγγράμματα...
Γιατί η αλήθεια είναι πως "η οργή και το μίσος για το ελληνικό πνεύμα που ήταν εξαπλωμένο στην ανατολή και στην περιοχή εκείνη" οδήγησαν και σταύρωσαν τον Εμμανουήλ Ιησού Χριστό. Επάνω στον Σταυρό του Μαρτυρίου Του, έγραψαν: Ιησούς Χριστός Βασιλεύς Ιουδαίων. Αυτό και μόνο φανερώνει όλη την αλήθεια που έως τώρα έχουν κρύψει μέχρι τις ημέρες μας, για όλη την αληθινή Διδασκαλία του Εμμανουήλ Ιησού Χριστού!.. Ποιος ήταν; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει κι απασχολεί αμέτρητους ερευνητές έως τις ημέρες μας. Ο καθένας ανάλογα με την πνευματικότητά του και την οπτική πλευρά που αντιλαμβάνεται την πνευματικότητα του Φωτός, αφήνει και το δικό του ίχνος. Σκοπός μας είναι να ξεπεράσουμε τη γήινη αντίληψη των γραφιάδων και να ανεβούμε ψηλότερα, σε επίπεδα πνευματικά. Αυτό όμως επιτυγχάνεται μόνον μέσα από τη Μύηση στην αλήθεια για το Πνευματικό Φως! Αυτό το Αεί Ο Φως!..Για το οποίο ο ίδιος ο Χριστός, δηλαδή ο Εμμανουήλ Ιησούς Χριστός, μίλησε...

Καλημέρα με αγάπη για την Αγάπη και αγάπη για το Φως της Αγάπης του 1(περιέχει τριαδική θεότητα=Θεός Δύναμη+Υιος Σοφία+Άγιο Πανίερο Πνεύμα Θείας Νοημοσύνης)
Με φως και αγάπη
Νότα ΚυμοθόηΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


© Νότα Κυμοθόη